Om Os

Chefens Diner Transportable blev startet i 1973, og har siden vokset sig større og større grundet vores høje kvalitet og gode service.

Vores Historie

Fra fødselen i 1973...

Fra en spæd begyndelse voksede Chefens sig større, og rygtet om vores høje kvalitet og service, samt vores evne til at sammensætte spændende menuforslag til fornuftige priser har bredt sig som ringe i vandet.

Vi sætter en ære i at gøre et hvert arrangement perfekt, hvad enten det drejer sig om et bryllup, en fødselsdag eller blot en hyggemiddag i gode venners lag. Vi håber, at vi også må få lov til at overbevise dig.

Bruno Larsen har hentet sin færdighed fra en række af landets bedste spiserestauranter. Steder som Scandinavia, Hotel Opera, Den Gyldne Fortun og Glostrup Park har alle nydt godt af hans evner. Desuden løftede han som køkkenchef på Allégade 10, restauranten til et niveau, som gav ham International Federation Cuisiniere Exclusive D'Europe. Og han er ikke blevet ringere siden.

En Oplevelse Udover Det Sædvanlige

Vi tilbyder...

Chefens Diner Transportable leverer maden til dit arrangement.

Hos Chefens Diner Transportable gør vi lidt ekstra for at give kunder nye oplevelser. Tillid er det vigtigste, når man byder gæster. Denne tillid lever vi fuldt op til.

Vi har også alt inden for service, blomster, borde og personale. Og alt vores personale er vores egne og ikke fra et andet firma, der ikke kender vores store krav til kvalitet.

Du garanteres en kulinarisk oplevelse, der vil blive husket af dine gæster i tiden fremover. Vi er hver morgen blandt de første på torvet, så vores køkkenchef til enhver tid sikrer sig årstidens bedste og friskeste råvarer som garanti for vores høje kvalitet.

Karleby Forsamlingshus

Har du brug for lokaler, så kan vi også tilbyde dette. Vi holder til i Karleby Forsamlingshus, hvor vi har lokaler med plads fra to til 210 personer i samme lokale. Se mere på: karlebyforsamlingshus.dk

Dine Værter

Susan Lauth

Souschef

Bruno Larsen

Køkkenchef

Glade Kunder!​

"MUMS, vi bestilte mad til nytårsaften. En lækker 4 retters menu. DET gør vi helt sikkert igen. Også med mad nok til dagen efter 🙂 Det er helt bestemt mit fortrukne mad ud af huset! Ejerne er de sødeste og enormt fleksible med hvad man ønsker."
Camilla Krause​
"Leverede mad til min reception. Overraskende godt. Levede fuldt ud op til forventninger - og lidt til. En virksomhed man kan stole på.​"
Jørgen Andreasen​
"Fem af fem fulde stjerner.​"
Martin Lindevall​