Sammensæt Deres Egen Spændende Forretningsfrokost
Til kun kr. 32,00 pr. Ret
Mindste valg 5 retter pr. pers.
Minimum salg 8 kuverter
Fisk
- Rejesalat Hawaii anrettet i frisk ananas
- Hvidvinsdampet forelfilet med dildmayonnaise
- Fersk røget laks med kaviarmousse
- Lille dampet laks med urter
- ½ avokado med salat og fersk røget laks
- Dampet rødspættefilet med torskerognsalat
- Kold hellefisk med små grøntsagsbuketter
- Fiskepostej med dildcreme og grønne asparges
- Røget hellefisk med aspargescreme
- Nyrøget ørred med purløgscreme
- Pocheret æg med rejer og dild
- Stegt rødspættefilet med eddike og løg
- Dampet havkat med agurk, mayonaisse og løgrom
- Westcoast salade med skaldyr og dresing
- Gravad laks med dild kold dressing
- Tunfiskemousse med icebergsalat
- Slikasparges Flamande med rejer
- Gravad hellefisk med kold dildsauce
- Mozzarella ost med grøntsager og dressing
Steg
- Let sprængt lammekølle med bønnespiresalat
- Vildtpaté med tranebærkompot
- Berberi andebryst med æblekompot
- Koldrøget kalkunbryst med yogurt – agurkesalat
- Røget oksefilet med fransk kartoffelsalat
- Lufttørret skinke med melon og purløg
- Let sprængt andebryst med flødepeberrod
- Nyrøget svinemørbrad med blomkålsråkost
- Frisk hønsesalat med ananas og blegseleri
- Skiver af kyllingebryst med gåselever og salat
- Pastrami med grøn pebersalat
- Soya marineret kalkunbryst med rissalat
- Skinke mignon med grøntsagspuré og pasta
- Kalkunfrikadeller med råkostsalat
- Krydderpaté med cornichon og dressing
- Rødvinsglaseret bayonneskinke med blandet salat
- Stegt kalkunbryst med Waldorffsalat
- Roastbeef med pickles og peberrod
- Herregårdsfrikadeller med rødbede jullienne
- Kogt skinke med sellerisalat
- Kalvetatar med urter og æggesauce
- Kogt oksebryst med flødepeberrod
- Let sprængt poulard med grøntsager
- Chef salat bowl med skinke, oliven, mild danbo ost m.m.
Ost
- Brie med druer
- Petite brie med let hvidløgssmag
- Peberfrugt fyldt med flødeost
- Terrin af let gedeost med valnødder
- Ostequiche med radiser
- Camembert med syltede figner
- Camembertcreme med pumpernickel
- Valnøddeost med blegselleri
- Rygeost med purløg og radise
- Bjælker af Emmentaler med nødder
- Pærer med gorgonzola creme
- Stærk ost, fedt og sky
Dessert
- Romfromage med kirsebærsauce
- Nøddekage med appelsinsalat
- Fingerjordbær med chokolade "snip"
- Rådhuspandekager med mandler og likør
- Æbletærte med kanelflødeskum
- Kiwitærte med creme Chantilly
- Orange Grand Marnier mousse
- Chokolade mousse med cognac
- Pæretærte med solbærkompot
- Æblepirok med kanelflødeskum
- Blåbærkage med pisket creme fraiche
Små-lunt
For en merpris á 5,- kr. kan vi også levere:
- Hønsesoufflé med champignons á la creme
- Bagt gravet laks med dild kartoffel
- Usødet pandekage med rejer og dild
- Farseret poulard med karry pikant sauce
- Bitoks á la rüsse, små oksehakkebøffer i let paprika sauce
- Lille kåldolme med lakselaksemousseline fars
- Usødet pandekage med fersk røget laks og champignon á la creme
Brød & smør leveres gerne for kr. 10,00 pr. person
Alle menuer bedes bestilt minimum 2 dage i forvejen