Forretningsfrokost

Sammensæt Deres Egen Spændende Forretningsfrokost

Til kun kr. 32,00 pr. Ret 
Mindste valg 5 retter pr. pers.
Minimum salg 8 kuverter

 

Fisk

    • Rejesalat Hawaii anrettet i frisk ananas
    • Hvidvinsdampet forelfilet med dildmayonnaise
    • Fersk røget laks med kaviarmousse
    • Lille dampet laks med urter
    • ½ avokado med salat og fersk røget laks
    • Dampet rødspættefilet med torskerognsalat
    • Kold hellefisk med små grøntsagsbuketter
    • Fiskepostej med dildcreme og grønne asparges
    • Røget hellefisk med aspargescreme
    • Nyrøget ørred med purløgscreme
    • Pocheret æg med rejer og dild
    • Stegt rødspættefilet med eddike og løg
    • Dampet havkat med agurk, mayonaisse og løgrom
    • Westcoast salade med skaldyr og dresing
    • Gravad laks med dild kold dressing
    • Tunfiskemousse med icebergsalat
    • Slikasparges Flamande med rejer
    • Gravad hellefisk med kold dildsauce
    • Mozzarella ost med grøntsager og dressing

 

 

Steg

    • Let sprængt lammekølle med bønnespiresalat
    • Vildtpaté med tranebærkompot
    • Berberi andebryst med æblekompot
    • Koldrøget kalkunbryst med yogurt – agurkesalat
    • Røget oksefilet med fransk kartoffelsalat
    • Lufttørret skinke med melon og purløg
    • Let sprængt andebryst med flødepeberrod
    • Nyrøget svinemørbrad med blomkålsråkost
    • Frisk hønsesalat med ananas og blegseleri
    • Skiver af kyllingebryst med gåselever og salat
    • Pastrami med grøn pebersalat
    • Soya marineret kalkunbryst med rissalat
    • Skinke mignon med grøntsagspuré og pasta
    • Kalkunfrikadeller med råkostsalat
    • Krydderpaté med cornichon og dressing
    • Rødvinsglaseret bayonneskinke med blandet salat
    • Stegt kalkunbryst med Waldorffsalat
    • Roastbeef med pickles og peberrod
    • Herregårdsfrikadeller med rødbede jullienne
    • Kogt skinke med sellerisalat
    • Kalvetatar med urter og æggesauce
    • Kogt oksebryst med flødepeberrod
    • Let sprængt poulard med grøntsager
    • Chef salat bowl med skinke, oliven, mild danbo ost m.m.

  

Ost

    • Brie med druer
    • Petite brie med let hvidløgssmag
    • Peberfrugt fyldt med flødeost
    • Terrin af let gedeost med valnødder 
    • Ostequiche med radiser 
    • Camembert med syltede figner
    • Camembertcreme med pumpernickel
    • Valnøddeost med blegselleri
    • Rygeost med purløg og radise
    • Bjælker af Emmentaler med nødder
    • Pærer med gorgonzola creme
    • Stærk ost, fedt og sky

 

Dessert

    • Romfromage med kirsebærsauce
    • Nøddekage med appelsinsalat 
    • Fingerjordbær med chokolade "snip"
    • Rådhuspandekager med mandler og likør
    • Æbletærte med kanelflødeskum
    • Kiwitærte med creme Chantilly
    • Orange Grand Marnier mousse
    • Chokolade mousse med cognac
    • Pæretærte med solbærkompot
    • Æblepirok med kanelflødeskum
    • Blåbærkage med pisket creme fraiche

 

Små-lunt

For en merpris á 5,- kr. kan vi også levere:

    • Hønsesoufflé med champignons á la creme
    • Bagt gravet laks med dild kartoffel
    • Usødet pandekage med rejer og dild
    • Farseret poulard med karry pikant sauce
    • Bitoks á la rüsse, små oksehakkebøffer i let paprika sauce
    • Lille kåldolme med lakselaksemousseline fars
    • Usødet pandekage med fersk røget laks og champignon á la creme


Brød & smør leveres gerne for kr. 10,00 pr. person

 

Alle menuer bedes bestilt minimum 2 dage i forvejen

 

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu