Buffet

                                       Chefens forslag til buffet.

         Forslag 1. Pris kr. 187,00

    • Roulade af fersk røget laks og peberdressing
    • Kyllingebryst med gåselever og pastasalat
    • Nyrøget oksefilet med marinerede bønner og gorgonzalacreme
    • Tomatsalat 
    • Terrin af mild gedeost med valnødder

 

 

Forslag 2 Pris kr. 197,00

    • Anretning med 3 tilberedninger af laks
    • Havtasketerrin anrettet på babyspinat med urter i strimler og orangecreme
    • Varmrøget kalkunbryst med lux. pastasalat
    • Spansk Serrano skinke med sprød grøntsagssalat
    • Syltede pærer med Roquefort creme
    • Bagt chokoladekage med ananas og vaniljeskum

 

Forslag 3 Pris kr. 208,00

    • Chefens anretning med havkat og hummerhaler
    • Rissalat med rejer og oliven, tomatiseret dressing
    • Stegt svinekam med blandet salat
    • Kalkunsalat med syltet agurk og purløg
    • Stegt farseret lammekølle med mintgelé
    • Syltede figner med pernod– flødeskum
    • Ostequiche med radiser

 

Forslag 4 Pris kr. 215,00

    • Kold hellefiskeroulade med nori-tang. Hertil grøn kryddersauce
    • Fersk røget laks med asparges
    • Stegt kalkunbryst med Waldorfsalat
    • Små varme hønsesouffle med champignon á la creme
    • Lufttørret skinke med gurkemole peberfrugt
    • Luksus brie med druer
    • Petit four chokolade

 

Forslag 5 Pris kr. 231,00

    • Pocheret havørred med skaldyr og salat
    • Løgrom med dild, creme fraiche, løg og citron
    • Usødet pandekage med rejer og dild
    • Kalvemedaillon med champignon
    • Dyreryg med gåselever og druer
    • Frisk frugtsalat med nødder
    • Økologisk blåskimmel ost med pærer syltet i rom

 

Forslag 6 Pris kr. 238,00

    • Lille indbagt laks med spinat
    • Westcoast salade af skaldyr anrettet på sprød salat
    • Dampet forel filet på timiandampede urter, kaviarcreme og citron
    • Pocheret poulard roulade med marinerede friske grøntsager
    • Stegt kalvefilet til tranchering, hertil løgtærte
    • Citron bavarois med råsyltede bær 
    • Brie i lag med let hvidløgsost

 

Forslag 7 Pris kr. 245,00

    • Hummerterrine med sprød salat og asparges-creme.
    • Gravad hellefisk med rævedressing.
    • Spinatpandekager med pasta og fersk røget laks.
    • Letsprængt berberiandebryst med marinerede grøntsager.
    • Salviestegt kalvemørbrad med græsk agurkesalat.
    • 3 slags ostebjælker med druer og frisk ananas

 

Forslag 8 Pris kr. 258,00

    • Rejesalat Hawaii anrettet i frisk ananas
    • Fennikelmarineret gravad laks
    • Avocadorand med luksus hønsesalat
    • Helstegt oksefilet med let fransk kartoffelsalat
    • Lammeryg med sellerisalat.
    • Lille perlehønebryst med gåselever og artiskokhjerter.
    • Cheesecake med solbær.
    • Anretning af økologiske oste med friske frugter

            Til alle buffetforslagne leveres der hjemmebagt brødsortiment med.

            Ønsker de en anden sammensætning, er de altid velkommen til at flytter rundt på

            de forskellige retter, eller har vi ikke fået jeres livretter med, så kontakt os. 

            Husk vine, se vores vinkort.

               

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu