Julefrokost

UD AF HUS LEVERET LIGE TIL DØREN

Julebuffet – Jule koldt bord – Juleplatte – Julemenu

 

Prisen er pr. kuvert Kr. 253,00

    • Carry sild med æg og kapers
    • Orange sild med appelsin og mandler
    • Lune sild i krydderlage
    • Fiskefilet med remoulade
    • Røget ål med røræg
    • Graved laks med rævesauce
    • Rosa stegt andebryst med ½ æble med sveskemos
    • Æbleflæsk
    • Ribbensteg med rødkål
    • Vildtpaté med tranebær kompot
    • Osteanretning
    • Ris á la mande

 Brød og smør leveres gerne med pris pr. kuvert kr. 10,00

 

Jule lux. Koldt bord Kr. 285,00

    • Terrin af 3 slags fisk anrettet på bund af vinterens 
    • urter med dildcreme.
    • Lun sødet pandekage med rejer og krydderurtecreme.
    • Ristede kæmperejer vendt i sur sød sauce med peberfrugter
    • Blækspruttesalat
    • Serranoskinke med squash ravioli
    • Tournedos af dyreryg med smørristede druer og cherrytomat
    • Gråandebryst med rødkålssalat og porreterrin
    • Kalveculotte med fennikel valnøddesalat
    • Anretning af økologiske oste med frisk frugt
    • Ris á la mande med kirsebærsauce

 Brød og smør leveres gerne med pris pr. kuvert kr. 10,00

 

 Vores Juleplatte

 

Juleplatte 1

    • Sherrysild med løg og kapers
    • Røget sværdfisk med spinat røræg
    • Rejer med æg og citron
    • Braiseret kalveculotte med flødepeberrod
    • Andebryst med rødkål
    • Røget svinemørbrad med valnøddesalat
    • Ost med druer

Kr. 164,00

 

Juleplatte 2

    • Christian Ø pigens sild med creme fraiche og løg
    • Chefens lune sild med pikant dressing
    • Sandeltræ røget laks med æggestand og asparges
    • Røget oksefilet med bønnesalat
    • Andebryst med julens tilbehør
    • Medaillon af dyrefilet med ristede svampe
    • Glaseret skinke med artiskokhjerter
    • Ost med frisk frugt – eller – ris á la mande
    • Vores platter kan efter ønske leveres på fade eller portionsvis.

Kr. 176,00

Vores platter kan efter ønske leveres på fade eller portionsvis.

Brød og smør leveres gerne med pris pr. kuvert kr. 10,00

 

Vores Julemenuer

 

 Forslag 1

Terrin af sletvar og røget laks anrettet på bund af porresalat vendt i trøffelcreme. 

Bagt vildtroulade med svampe , rosenkål og gullerodsterrin, hertil

vildtsky og smørristede kartofler.

Mango bavoise serveret med salat af ananas , æbler og rosiner marineret

i amaretto.

Kr. 284,00

 

 

Forslag 2

Rødtungefilet fyldt med skaldyrmousse anrettet koldt på vintersalat

og hummercreme.

Rosasprængt kalvemørbrad serveret med sugasnaps , spinatsouffle og

indbagte blomkål, hertil beurre blanc sauce og persillekartofler.

Fragilite med multebær serveret med abrikospure og orangesorbet.

Kr. 290,00

 


Forslag 3

Anretning af 3 slags laks med kammuslinger, krebsehaler og blæksprutte,

samt tilhørende dressinger.

Rødvinsbraiseret vildt andebryst serveret med sprøde vinterurter ,

smørvendte cherrytomater og bagt kartoffelpure.

Chokoladekage med rørt vanilje parfait og mandarinsalat.

Kr. 280,00

Der leveres brød med til alle forretterne.

 

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu