Nytårsmenu

Vælg selv dine retter ud fra vores forslag..

Forslag 1

4 retter 407,00 kr.

3 retter 353,00 kr.

  • Grønærtesuppe pisket med champange

  • ½ hummer med chefens hummersalat anrettet i hummer skallen 
  • Indbagt krondyr filet med svampe sauté og grøntsagsterrine
  • Pastinak kartofler og madagaskar peber sauce
  • Italienske oste med eksotiske frugter

 


Forslag 2

4 retter 419,00 kr.

3 retter 368,00 Kr.

  • Presset laks med havtaske hale og nori tang , urtecreme og noilly prat. 
  • Letsprængt fasanbryst med gåselever, rosenkål, salat med østershatte og tørstegt bacon.
  • Rødvinspocheret oksemørbrad med rodfrugt sauté , farseret squash samt fyldte sweet potatoes og Bourgogne sauce. 
  • Savarinkage , mættet med likør, omkranset med appelsin/mandarin
  • salat. Hertil passionsfrugt creme.

 


Forslag 3

4 retter 462,00 kr.

3 retter 396,00 kr.

  • Krabbe farseret rødtunge filet med grønne muslinger og fennikel/urte salat.
  • Capatio af oksefilet med salat af sød chili, peberfrugt og kapers.
  • Gåsebryst marineret i rødvin med stjerne anis og kanel.
  • Gratineret broccoli samt puré kartofler med selleri og purløg.
  • Bagt chokoladekage med indlæg af hvid chokolade mousse.
  • Salat af kiwi , pærer, ananas og granat æble.

Der leveres kuvertbrød, samt brød i øvrigt til de retter som kræver det.



På dagen skal leverancen ske senest kl.16.00 – eller afhentning senest samme tidspunkt.

Menuerne er således sammensat, at kok ikke er påkrævet. Der vil være et minimum af anretning til hovedretten, som er den eneste varme ret

ud over evt. suppe i forslag 1

Kontakt os nu for bestilling eller mere info.

 

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu