Konfirmationer

                                                                  Konfirmation.

Vi ved det ofte kan være svært, at finde en menu,
som både konfirmand og forældre kan blive enige om.
Vi har her nævnt nogle menuer - resultatet af et lille
møde med begge parter, som har været til alles tilfredshed.
Der er masser af andre muligheder og tro mig - vi har
endnu ikke haft konfirmander, hvor vi ikke har kunnet
sammensætte en menu, som passer til festens midtpunkt,
og som også forældrene har været tilfredse med.
Ring og lad os aftale et lille uforpligtende møde her på
kontoret eller hos jer. Vi mener det er ulejligheden værd.

 

 

*************    Forår    ****************

Forslag 1

Kold forelfilet  befriet for skind og ben, anrettet

på et leje af iceberg salat, hertil farseret æg samt halv tomat
med gemüse salat og sauce verte.
Helstegt kalvemørbrad, farseret med hønsefars. Hertil grønne
asparges, bønner, ærter samt trøffelsauce og nye ristede
kartofler.
Isrand Marienborg. Vanilje is overtrukket med chokolade hertil kugler af hindbær sorbet
samt frisk frugtsalat og jordbær.

Kr. 322,00

Forslag 2

Anretning med 3 slag laks, fersk røget, marineret og dampet.

anrettes med asparges, lakserogn citron samt dressinger.
Let sprængt kalkunbryst med små fine forårs-
grøntsager og nye persillekartofler. Hertil Smetana sauce (creme fraiche med citron og peberrod salt og sukker)
og brønkarsesauce.

Isbombe Madame Butterfly af vanilje is/appelsin sorbet og
varme pandekager Cecilia.

Kr. 313,00

Forslag 3

Dampet havørred koldt anrettet med asparges,

salat, pyntet med rejer, fersk røget laks, tomat, karse og
mayonnaise.
Oksemørbrad, stegt med perleløg og svampe. Hertil friske
bønner, spinat souffle og panerede blomkålsbuketter.
Sauce Bordelaise.
Frisk marineret ananas med ananas sorbet og friske jordbær.

Kr. 325,00


 

*************  Efterår   *************

 

Forslag 1

Dampet rødtungefilet  med hummer og champignon,

løse ris og kraftig hummersauce.
Stegt gråand på dansk manér, med waldorffsalat,
tyttebær halve æbler med gelé og flødevildt sauce.
Brunede og hvide kartofler.
Pærer Mariette, bestående af pistage isbombe omkranset
af sirupskogte pærer, abrikospuré og kastanjepuré.

Kr. 335,00

 

Forslag 2

Dampet laks med urter og karry. Serveres med ristede

mandler, lime og dild kartofler.
Rødvinsmarineret lammekølle med urtesauté, pastinak-
kartofler samt ruller af bønner med baconsvøb.
Fløderand med chokolade samt pærersorbet i udhulede
pærer, frisk frugt og cigarettes rüsse.

Kr. 300,00

Forslag 3

Salat med krebsehaler, hummer og rejer som anrettes i skål

af usødet pandekage.
Farseret dyrekølle med efterårsgrøntsager samt salat á la
rüsse og ristede svampe. Råstegte kartofler og vildt sauce.
Hasselnødderand overtrukket med nougat, fyldt med frisk
frugtsalat og vaniljeis i chokoladeskåle.


Kr. 324,00


Har De brug for service, telt i haven og personale har vi naturlig vis også dette.

 

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu