Konfirmationer - Efterår

 

*************  Efterår   *************

 

Forslag 1

Dampet rødtungefilet  med hummer og champignon,

løse ris og kraftig hummersauce.
Stegt gråand på dansk manér, med waldorffsalat,
tyttebær halve æbler med gelé og flødevildt sauce.
Brunede og hvide kartofler.
Pærer Mariette, bestående af pistage isbombe omkranset
af sirupskogte pærer, abrikospuré og kastanjepuré.

Kr. 335,00

 

Forslag 2

Dampet laks med urter og karry. Serveres med ristede

mandler, lime og dild kartofler.
Rødvinsmarineret lammekølle med urtesauté, pastinak-
kartofler samt ruller af bønner med baconsvøb.
Fløderand med chokolade samt pærersorbet i udhulede
pærer, frisk frugt og cigarettes rüsse.

Kr. 300,00

Forslag 3

Salat med krebsehaler, hummer og rejer som anrettes i skål

af usødet pandekage.
Farseret dyrekølle med efterårsgrøntsager samt salat á la
rüsse og ristede svampe. Råstegte kartofler og vildt sauce.
Hasselnødderand overtrukket med nougat, fyldt med frisk
frugtsalat og vaniljeis i chokoladeskåle.


Kr. 324,00


Har De brug for service, telt i haven og personale har vi naturlig vis også dette.

 

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu