Bryllup

                                                                      Bryllupsmenu.

                            Vi har her tilvirket 5 forslag til menu til den store dag. Forslagne er til inspiration,

                               så hvis der er andre ønsker, klare vi selvfølgelig også dem.  

                               Husk vi har alt inden for service, borde ,stole, personale til borddækning og servering ect.  

Forslag 1

    • ½ hummer med chefens hummersalat.
    • Æblegranité med calvados.
    • Helstegt Kronhjortefilet  med halve druer, champignons,
    • sherrytomater, små nye kartofler samt portvinsflødesauce.
    • Valnøddekage med friske bær og soft ice. 

Kr. 375,00

  

Forslag 2

    • Lille hummerpaté med hale og klo, aspargescreme.
    • Pæregranité med William poire snaps.
    • Kaninfarseret råkølle med rodfrugt rattatuille. 2 slags af årstiden grønsager,
    • Pommes rösti og brombærsauce.
    • Terrine af mild gedeost med kommensflager.
    • Desserttallerken med kage, frugt og is efter årstiden og aftale.

Kr. 380,00

 

Forslag 3

    • Søtungefilet Amalienborg, på leje af sauteret spinat anrettet på bund af selleri, ragout af rejer tilsmagt med pernod, hertil Hollandaise med whiskey.
    • Letsprængt duebryst på frisk artiskokbund med aspargessoufflé.
    • Letrøget oksemørbrad med zucchinni, ærteroyale, broccoli og pommes de chevre.
    • Fromage Brilliant Savarin med hjemmebagte ostestænger og frisk hindbærpuré.
    • Pistagerand med frisk frugtsalat og cognacparfait.

Kr. 410,00

Forslag 4

    • Grønærtesuppe pisket med champagne.
    • Trio af laks, dampet, fersk røget og cognacmarineret med dressinger og tilbehør.
    • Braiseret gåsebryst Hyatt Bali med fois gras. Hertil små sprøde grønsager, kartoffelkroketter af søde kartofler
    • samt rødvinssky.
    • Små ostelinser med radiser.
    • Vacherin med avocadosorbet og bær.


Kr. 374,00

 

Forslag 5

Kold buffet med lunt.

    • Hummerbrud i filo-sæk med hjertebrød.
    • Røget butterfish som roulade med kaviarcreme.
    • Kold honningmarineret havtaskekotelet.
    • Kørvelmarineret lakserose dryppet med pernod.
    • Caspacio, italiensk marineret oksefilet med ristede pinjekerner, oliven og babyspinat.
    • Fyldt vagtel med pistage og trøffelfars, samt salat af artiskokker. 
    • Lille medaillon af dyrefilet med druer, champignon og cherry tomater varmt anrettet.
    • Let sprængt lammeryg med marinerede grøntsager.
    • Små gelébomber med indstøbte jordbær.
    • Italienske oste med eksotiske frugter
    • Brød og smør

Kr. 425,00

 


Alle priser er vejledende udsalgspriser, som er underlagt priser på torvet.
Vi kan nogle gange sælge til en lidt billigere pris andre gange en lidt dyrere.
Der kan naturligvis byttes rundt på de forskellige forslag, dog skal det passe sammen!
Ring og aftal tid til en uforpligtende menu-snak.
Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu