Reception

                                                           Reception.

                   Alle vores receptioner leveres færdigt anrettet på fade, klar til at sætte på receptionsbordet.

                           Vi levere gerne drikkevarer til, se evt. vores vinkort.

            Forslag 1

    • 3 stk. pindemad ass.
    • 2 stk. mini sandwich.
    • 3 stk. små frikadeller. 
    • små pølser med bacon.
    • Petit fours.

             Kr. 90,00 pr. kuvert.

  

    Forslag 2

    • 3 stk. mini sandwich.
    • Små mørbradboeuf med løg på pindemad.
    • Ostesymfoni (forskellige oste).
    • Petit fours

             Kr. 75,00 pr. kuvert.

 

    Forslag 3

    • Grøntsags dip: gulerodsflager, blomkålsbuketter, bladselleri hertil 3 slags dib. 
    • Fingerbrød, laks, roastbeef, rejesalat. 
    • Lille osteprofiteroles med gorgonzola creme.
    • Lille chokolade-skål med chokolademousse.

             Kr. 87,00 pr. kuvert.

 

    Forslag 4

    • 3 stk. lux. pindemad, røget ål, gåselevermousse, caviarmousse.
    • Hønsecroketter med champignons.
    • Små ruller med fersk røget laks og asparges.
    • Petit Sarah Bernard.

             Kr. 95,00 pr. kuvert.

 

    Forslag 5

    • 3 stk. lux. pindemad, røget ål, gåseleverpostej og roastbeefruller med pichlis.
    • Indbagte rejehaler med sauce Ravigote.
    • Små frikadeller.
    • Hønsekroketter med champignons.
    • Ostesymfoni pyntet med bær og ostecreme
    • Petit fours.

             Kr. 126,00 pr. kuvert.

 

    Forslag 6

    • Små ruller med fersk røget laks.
    • 3 stk. lux. canapé med kaviarmousse, røget oksefilet og røget ål
    • Indbagte hummerhaler sauce Ravigote.
    • Kogt laks Résidence.
    • Kalkunsalat med agurk og purløg.
    • Sprængt and Smetana.
    • Dyreryg à la Orange.
    • Westphalerskinke med melon.
    • Frikadeller.
    • Champagnebrie med druer.
    • Lille chokoladeskål med chokolademousse.

             Kr. 195,00 pr. kuvert.

                 Kun til forslag 6 må en gaffel, samt frokosttallerken anses for at være fornødent.


             Receptionsforslag á kr. 98,00 pr. kuvert. 

     Forslag 1

    • Cannapé med purløgscreme og laksekaviar.
    • Hjemmelavet vandbakkelse med rejer og dild.
    • Cannapé med letsprængt andebryst.
    • 1/4 sandwich med caviarsmør og fersk røget laks.
    • Små kalkunfrikadeller med løvstikke.
    • Friske jordbær med chokolade "snip"
    • Dadler med cognac ost.

    Forslag 2

    • Cannapé med roulade af søtunge med fersk røget laks.
    • Cannapé med frisk figen og spegeskinke.
    • Cannapé med letrøget oksefilet og råmarineret rødkål.
    • Mini Quiche Lorraine.
    • Gedeost på ristet brødcrouton med krydderurter.
    • Frisk ananas med chokolade.
    • Små nøddehorn

     Forslag 3

    • Små tarteletter med laksemousse.
    • Pindemad med dampet laks og urter.
    • Pindemad med rørt kalvetatar.
    • Pindemad med lille mørbradboeuf med løg og cherrytomat.
    • Lille rygeost påpumpernickel med radise og purløg.
    • Lille jordbærkage med chokoladecreme. 

                 Receptioner leveres anrettet på fade - lige til at sætte på bordet. Opsatser medtages gerne - uden beregning.

 

 

             Receptionsforslag á Kr. 145,00 pr. kuvert.

    Forslag 1

    • Ristede saltmandler.
    • Oliven.
    • Cannapé med purløgscreme og laksecaviar.
    • Indbagte hummerhaler med persille frites.
    • Hjemmelavet vandbakkelse med rejer og dild.
    • Cannapé med letsprængt andebryst.
    • 1/4 sandwich med caviar og fersk røget laks.
    • Små kalkunfrikadeller med løvstikke.
    • Honningmelon med parmaskinke.
    • Emmenthaler i bjælker med radiser.
    • Dadler med cognac ost.
    • Friske jordbær med chokolade "snip".
    • Petit four chokolader.

     Forslag 2

    • Peanuts og snacks.
    • 3 slags rå grøntsager med dressinger.
    • Roulade af søtunge med fersk røget laks.
    • Cannapé med frisk figen og spegeskinke.
    • Cannapé med letrøget oksefilet og råmarineret rødkål.
    • Små agurkesandwich.
    • Mini quiche Loarraine
    • Gedeost på ristet brødcrouton med krydderurter.
    • Profitteroles med nougatcreme.
    • Frisk ananas med chokolade.
    • Små nøddehorn.

     Forslag 3

    • Ruller af fersk røget laks med løgrom-creme.
    • Små tarteletter med laksemousse.
    • Pindemad med dampet laks og urter.
    • Pindemad med rørt kalvetartar.
    • Pindemad med lille mørbradbøf, løg og cherrytomat.
    • Lille spinattærte med oliven.
    • Lille rygeost med pumpernickel.
    • Ostesymfoni af forskellige oste.
    • Lille jordbærkage med chokoladecreme.
    • Alle menuer bedes betilt minimum 2 dage i forvejen

 

                 Har De brug for service, personale klare vi også det.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu