December

Forslag 1 Pris kr. 295,00
Lakse farseret rødspættefilet anrettet med krebsehaler, ristede østerhatte og dild hollandaise.
Salvie stegt kalvetyksteg serveret med broccoli-timballe, gulerodsflager, bacon braisseret bønner samt basilikumsauce.
Pistacie isrand med æble sorbet i sukker glaceret fiolokurv og orangeskum

 

Forslag 2 Pris kr. 305,00
Perlehønepostej bagt med æble, svampe og vinterkål hertil honningristet fuglelever og let karry creme fraiche.
Rosa stegt lammeryg stegt med herbs de Provence, hvidløg og syltede peber hertil ristet parmaskinke, persillefrites, hasselnødde ristet rissolee samt hvid peber sauce.
Chokolademousse med rosiner i portvins vinagrette lagt samen med karamelbunde hertil appelsiner marineret i citron mellise.

 

Forslag 3 Pris kr. 296,00
Souffle af torsk og laks anrettet på bund wonder og rødsalat pyntet med hummerbrud, 1/2 æg med caviar og pikant dressing.
Fasanbryst bagt i butterdejsnet serveret på olivenstegte rodfrugter hertil kraftig vildt sky og pommes chateau.
Nødde-nougat isbombe med sukkerbagte krystader fyldt med romfromage hertil melon salat.

 

Forslag 4 Pris kr. 326,00
Pocheret forel anrettet koldt med rød peberfrugt, kammuslinge salat med rejer og sc. verte.
Peber marineret oksemørbrad stegt rosa hertil hvidløgsbagte tomater, kartoffel julienne i timianfløde, samt bourgogne sauce.
Karamelliseret valnøddemousse tilsmagt med madeira. Hertil hindbærsorbet, flødeskum og frisk frugt.

 

Forslag 5 Pris kr. 335,00
Kraftig andesylte med jomfruhummer og urte i brunoise anrettet på rødkål marineret i kirsebærvinagrette og ingefær creme.
Helstegt krondyrsfilet serveret med salpicon af brisler, tunge og svampe i sprøde kartoffel kurve hertil råstegte kartoffler og spidsmorkel sauce.
Vanilie og solbær isbombe omkranset af mandel toppe med pistacie og nøddeskum.

 

Forslag 6 Pris kr. 329,00
Roulade af søtunge og laks serveret med jasmin risbombe, indbagte lyssej filetter og safran sauce.
Helstegt kalvefilet med fyld af kalkuntern hertil ovnbagte grønsags ruller, sauteret vinter kål og kørvel sky.
Pandekager lagt sammen i lag med æble-pærer mos tilsmagt med poire Williams drysset med flormelis. Hertil fin vanillie parfait i chokoladeskåle.

 

Forslag 7 Pris kr. 312,00
Kold fiskesalat a la "boullabaise" med alt i havet frugter vendt i årstidens salater anrettet i sprøde kurve hertil skaldyr creme og lime gele.
Braisseret fransk landand med smørbagte små løg fyldt med grøntsags cous-cous, pommes persille og smørpisket sky.
Mocca souffle med reven bitter chokolade, Sarah Bernard creme og vanillie iscreme.

 

Forslag 8 Pris kr. 326,00
Jomfruhummer suppe med fyld af hvid fisk, urter og pisket creme fraiche. Hertil hummerbrioche brød.
Oksefilet stegt på salt bund anrettet med glaceret rosenkål, bacon ærter, tomatiseret pastinaksouffle og to slags sauce.
Chokolade- mandelkage med nougatcreme i profitteroles og fløde is.

 

Forslag 9 Pris kr. 331,00
2 slags hellefisk. Dampet og gravet anrettet med blæksprutter, muslinger, krebs og råmarineret champignon pyntet med løgrom og tomat-hvidløg creme.
Kalve og svinemørbrad stegt som roulade med sveskepure. Hertil citron bagte auberginebåde og charlotteløg sauce.
Pære-mazerinkage med Peter Heering is parfait og frisk papayasauce.

 

Forslag 10 Pris kr. 305,00
Pocheret pighvar souffle med indlæg af lakse- trøffel fars serveret med dampet champignon, fleurons og sauce mousseline.
Dådyrkølle stegt med mynteblade anrettet med svampe rattatouile, urter og vildt creme.
Is Charllotte med bisquitbunde, hindbærpure, og appelsinsalat.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres der 3 slags af årstiden grøntsager og kartoffel, hvis de ikke indgår i teksten til menuen.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på de forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

 

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu