November

Forslag 1 Pris kr. 329,00
Lakse tartar af røget og reset laks rørt med krydderurter og dijonsennep, anrettet på let citruscreme og balsamico sky.
Helstegt kalvefilet stegt som vildt, serveret med ½ æbler med gele, waldorfsalat og tyttebær hertil vildt flødesauce, smørristede kartofler samt 2 slags grøntsager.
Hasselnødderand overtrukket med chokolade serveret med frisk frugtsalat og vanille parfait.


Forslag 2 Pris kr. 308,00
Laksefarseret skærisingfilet anrettet koldt med rejer, blåmuslinger og pernod marinerede kæmperejer hertil fleurons og kaviar creme fraiche.
Fasanbryst fyldt med urtefars bagt i salat serveret med rosenkål mousse fyldt i tomat, haricots verts og blomkåls buketter hertil kraftig rødvinssky.
Passionsfrugt savarin anrettet med kiwi-papaya salat og Soft ice.


Forslag 3 Pris kr. 298,00
Rødtunge timbale fyldt med hummermousse anrettet på bund af urter i julienne hertil hummercreme tilsmagt med calvados.
Lammekølle stegt med persille, mynteblade, rosmarin og hvidløg hertil kanelbagte squash med urte duxell, smørdampet porre og pom a la creme.
Mazarin bunde lagt sammen med solbær parfait hertil franske vafler med chokolade og vanille pocheret pære.


Forslag 4 Pris kr. 296,00
Torskefiletter vendt i blå birkes serveret med noilly prat sauce tilsmagt med orange, små lakserogn soufleer og bouillon ris.
Let stegt kalkunbryst farseret med svampefars anrettet med årstidens grøntsager og hasselnødde sauce tilsmagt med portvin.
Vinfromage på sprød makronbund med madeira pyntet med pisket chantilly creme og vandbakkelser med chokolade.


Forslag 5 Pris kr. 336,00
Pighvar lagt i lag med foie gras indpakket i salat, dampet i hvidvin fra Monbazillac. Serveret med champagne sauce og 2 slags ris.
Helstegt oksefilet med marksvampe og brisler vendt i timianfløde hertil rodfrugt ragout i fiolokurv og broccoli timbale samt sauce af stegesky.
Æble-pære gele omkranset af Grand Marnier issouffle i chokoladeskål hertil let kirsebær sauce.


Forslag 6 Pris kr. 334,00
3 slags lufttørret skinke anrettet på melonsalat med sukkerærte spire og ristede pinjekerner hertil tomatiseret avokadocreme.
Indbagt hjortefilet med kraftig pure af spinat og muskat serveret med ½ toamt fyldt med gåselever og madagascar sauce tilsmagt med årets jagtvin.
Hindbær parfait isrand omkranset af citron sorbet hertil kold nougatfløde og frisk frugtsalat.


Forslag 7 Pris kr. 332,00
Fersk røget lakserand fyldt med fars af kammuslinger og rosenpeber anrettet med sauce vin blanc, citrondampede rejer og porre strimler.
Helstegt kalvemørbrad garneret med sprængt kalvetunge, smørdampet skozenerrødder og kålrabi hertil pom. røsti og kantarelcreme.
Chokolademousse lagt sammen med mandelbunde stænket med cognac serveret med mynte sorbet og vanille creme.


Forslag 8 Pris kr. 335,00
Hummerterrin med svampe serveret på marineret spinat og hummerravioli hertil ørredcreme og
citrongele.
Oksemørbrad fyldt med kaninpostej stegt med salvie hertil braisseret spidskål og sauce marv.
Karamel isbombe pyntet med tiamisu vafler og karamel creme hertil melon-ananas salat.

 

Forslag 9 Pris kr. 302,00
Due postej med varm røget dyrekølle anrettet på årstidens salater med fennikel, tomat og østershatte. Hertil råsyltede bær og flødedressing.
Dådyrkølle farseret med trøffel og syltede peberfrugter anrettet med ærtesouffle, sprøde kartoffelflager og brombær sauce.
Isbombe "MONT BLANC" med kastanje pure, nougat drys og pisket fløde samt mandelsmåkager og små trøffelkugler.

 

Forslag 10 Pris kr. 306,00
Dampet helleflynder lagt i lag med laksemousse serveret med krebsehaler, muslinger og urte hollandaise.
And og perlehøne stegt sammen med hønsemousse serveret med sveske souffleer og orange sauce.
Let citron fromage rand med indlæg af kirsebær sauce hertil mørdejs bunde og syltede kirsebær.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres de 3 slags af årstiden grøntsager og kartoffel, hvis andet ikke indgår i tekst til menuen.

Aftales i fælleskab med dem.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på de forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

 

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu