September

Forslag 1 Pris kr. 326,00

Kørvel marineret lakserose med pernod anrettet på 
babyspinat med caviarcreme og lucernespire.
Rødvins pocheret oksemørbrad serveret med ristede østershatte, blå druer og gulerodssouffle

hertil sauce jus og pom. persille.
Isbombe toblerone med mandler og lun sabayone sauce.

 

Forslag 2 Pris kr. 323,00
Rødtunge paupiette fyldt med svampe vendt i timianfløde anrettet på 
urter i julienne samt safran sauce.
Helstegt kalvefilet med skozenerrodsmousse fyldt i tomat hertil
sesam ristede kartofler og cremet orangesauce.
Rødvins pocheret pærer fyldt med mandelcreme serveret med
hindbær coulis og mynte marineret melonkugler.

 

Forslag 3 Pris kr.305,00
Kartoffel indbagt vagtel anrettet på årstidens salater marineret
i vagtel sky samt sauteret østershatte.
Urte braiseret svinemørbrad med brissel-tunge saute serveret med
timian sky tilsmagt med soltørret tomater.
½ babyananas fyldt med marineret frisk frugt og hjemmelavet vaniljeparfait.

 

Forslag 4 Pris kr. 299,00 
Dampet søtungeroulade anrettet koldt med små rejebomber og hummer creme fraiche.
Poulard farseret perlehøne bagt i salat serveret med cognacsky og braiseret fennikel.
Glaceret filokurv fyldt med madeira syltede blommer, vaniljecreme og sorbet.

 

Forslag 5 Pris kr. 319,00
Kold krebsetimbale bagt i noritang anrettet på let rissalat med dildcreme. 
Helstegt oksefilet med sauce bourgignone serveret med smør dampet spidskål,
gulerodsflager og rå stegte kartofler.
Pistacie isrand med appelsin/kiwi salat og nougatdrys.

 

Forslag 6 Pris kr. 334,00
Whisky røget laks med porre a la creme i krystader pyntet med
lögrom og krebsehaler.
Hjortefilet indbagt i hønsefars anrettet med rodfrugt saute og sauce madagascar.
Vaniljeisbombe med ferskensorbet omkranset af fragilite roulade med hvid mocca creme.

 

Forslag 7 Pris kr. 317,00 
Havtasketerrin beklædt med laks og trøffel anrettet med marineret urter og
sauce ravigotte.
Vildt farseret lammekølle stegt med hvidløg og persille hertil pocheret æble med mintgele.
Bagt chokoladekage med karamel serveret med solbærpure, frisk frugtsalat og karamelparfait.

 

Forslag 8 Pris kr. 335,00
3 slags røget fisk ( sværdfisk, laks og hellefisk ) anrettet på wondersalat
med syltede peberfrugt og 3 slagt dressing.
Helstegt kalvemørbrad med kraftig kørvelsky, sprøde suga snaps og selleri kartofler.
Multebærsouffle tilsmagt med grand marnier hertil abrikospuré og orangesorbet.

 

Forslag 9 Pris kr. 331,00
Pighvar souffle på leje af hvide ris garneret med indbagte kæmperejer og hummersauce.
Salvie stegt kalvetyksteg med braiseret haricot vert og cremet kalvesky med brøndkarse.
Orange bavaroise lagt sammen med mandelbunde omkranset af
mango-papaya-kiwi salat og jordbærsorbet.

 

Forslag 10 Pris kr. 296,00
Dampet helleflynder med honning ristede kammuslinger, krebs og blæksprutter
serveret med rispilaf og let karry legeret muslingesauce.
Hasselnødde farseret kalkunbryst med flødekartofler a la chevre og calvados sky.
Mazarinkage med indlæg af pærer hertil melon sorbet og vaniljeskum.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres der 3 slags af årstiden grøntsager og kartoffel, hvis de ikke indgår i teksten til menuen.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på de forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu