August

Forslag 1 Pris kr. 320,00

Røget lakse skiver lagt i lag med hummer creme hertil konge asparges, citrus creme fraiche og

dildbrød.

Urte fyldt sprængt andebryst serveret med let peberrods creme, smør sauteret cherry tomater og

små asparges kartofler.

Hvid chokoladeterrin med pistacie, hindbær sorbet i mandel skåle og let rå creme med mynte blade.

 

Forslag 2 Pris kr. 331,00

Enebær røget rådyrkølle anrettet på fennikel salat, rå syltede tyttebær og tomatoliven kompot.

Helstegt kalvemørbrad serveret med aubergine saute, bacon braiseret hovedsalat og østerhatte.

Mandelblonde kurv fyldt med 3 slags sorbet anrettet på bund af skovens bær og rabarber kompot.

 

Forslag 3 Pris kr. 301,00

Tartan af røget tun og fjord laks rørt med frisk ingefær og chili anrettet på sprøde salater vendt i

oritalsk fiskecreme.

Svampe fyldt lammebov stegt med rosmarin hertil 3 slags af sensommerens friske grønsager og

nøddesky.

Bærfromage på bisquit bund med citron,omkranset af ahornsfløde og jordbær salat.

 

Forslag 4 Pris kr. 299,00

Hjemme røget markral serveret med rejer, krebsehaler, blæksprutter og muslinger på spinat hertil

dild creme fraiche rørt med 2 slags caviar.

Poulard og perlehøne bryst bagt i net anrettet med svampe-courgette saute hertil nødde stegte

rissoller samt basilikum sky.

Honning bagte pandekager fyldt med marineret jordbær og creme hertil abrikospure og rørt vanilje

parfait.

 

Forslag 5 Pris kr. 321,00

Rejesouffle fyldt med hummerhaler vendt i fløde anrettet på selleri-porre julienne, hertil safran

creme og vilde ris.

Helstegt kalvefilet med løg soubise i tomat, majs souffler små broccoli buketter samt pom. du chef

og cremet morkel sauce.

Mini pære bagt i poirre williams omkranset af kandiseret abrikoser og pistacie nødder hertil 2

slags fløde iscreme.

 

Forslag 6 Pris kr. 332,00

Pocheret pighvar med skaldyr anrettet med mild beurre blanc med noilly prat, rodfrugt julienne og

friske grønne asparges.

Helstegt oksemørbrad med indlæg af svinemørbrad anrettet med kartoffel souffle, kraftig rødvins

sky samt smør dampet bobby bønner.

Vaniljeis lagt i lag med pistacie mandelbunde omkranset af fin melon salat med chokolade spåner.

 

Forslag 7 Pris kr. 322,00

Orange dampet lyssejfilet anrettet på urtepasta vendt i rucula salat med lakse rogn og jomfru

hummerhaler hertil lime dressing.

Rosa stegt oksefilet med krølfedt serveret med saute af shiitake svampe, fennikel og peberfrugt

hertil timian stegte kartoffel tern og skalotteløg sauce.

Jordbæris rand med chokolade og hindbær sorbet hertil æble salat og vanilje pisket fløde.

 

Forslag 8 Pris kr. 316,00

½ hummer i egen skal med pikant fyld hertil 2 slags asparges og hummer creme.

Kalkunbryst stegt med estragon og soltørret tomat serveret med Indbagte blomkål, smør dampet pom kinks og

cognac sauce.

Let frossen romfromage støbt i form hertil bær salat dryppet med likør og chokolade

vafler.

 

Forslag 9 Pris kr. 292,00

Rødtunge filet dampet med laks fars serveret med røde ris, urter og kørvel hollandaise.

Rødvins braiseret svinekam og mørbrad anrettet med ovnbagte artiskokker med bacon, rå stegte

kartofler og rødvins sauce.

Honningmelon fyldt med frisk frugt salat, råcreme samt vanilje parfait.

 

Forslag 10 Pris kr. 304,00

Dampet laks med krydderurte fars anrettet koldt på marineret salat hertil små tarteletter med fiske

æg og citrus creme.

Kalvetyksteg stegt med salvie serveret med markchampignon, druer og majs hertil sauce jus. og

persille kartofler.

Hvid og mørk chokoladekage, med nougat creme hertil orange marineret jordbær salat og

passions frugt creme.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres der 3 slags af årstidens grøntsager og kartoffel, hvis de ikke indgår i teksten til menuen.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på de forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu