Juli

Forslag 1 Pris kr. 290,00

Dampet lakseørred fyldt med krydderurte fars anrettet på urte-spinat bund hertil

citrus creme og fjorrejer.

Rødvins braisseret kalkun bryst med simonekål, nye gulerødder og smør dampet

pumkins hertil sc. Jus og pom. Persille.

Ananas bavoise på bisquit bund med indlæg af sukker syltede ribs hertil frugt coulis

og kiwi sorbet.

 

Forslag 2 Pris kr. 298,00

Meuniere stegt aborre anrettet på citron bagt ananas ringe og spinat hertil

tomatiseret vin blanc sauce, sprøde grønne asparges og krebsehaler.

” Sommer and” Sprængt andebryst serveret med 3 slags af sommerens fine

grønsager, urte beurre blanc og små nye kartofler drysset med persille.

Hindbær isrand pyntet med vanilje iscreme i midten danske jordbær omkranset

af chokolade nødde flager.

 

Forslag 3 Pris kr. 305,00

Hvidvins pocheret forel filet serveret med store muslinger, rejer, caviar fyldte ½

æg, friske asparges det hele anrettet på sprød wonder salat og sauce ravigotte.

Dansk lammeryg stegt med persille serveret med lamme karbonader, smør

ristede kartofler og lammesky.

Jordbær gele tilsmagt med champange anrettet på jordbær-blåbær salat

med ristede mandler hertil let råcreme med mynte smag.

 

Forslag 4 Pris kr. 323,00

Krebse terrin dampet i rihns vin serveret på bund af svampe og løg hertil jasmin ris,

hummer sauce og butterdejs brød.

Rosa stegt kalvefilet serveret med saute af fennilke og blegselleri, broccoli pure

bagt i fiolo dej samt nye gulerødder og kalvesky tilsmagt med portvin.

Mandelkage fyldt med jordbærcreme og chokolade spåner over hældt med

grand marnier hertil vanille parfait i chokolade skåle og frisk frugt.

 

Forslag 5 Pris kr. 332,00

”Hummer rede” sprød parmasan rede fyldt med hummer og jomfruhummer og rejer

vendt i sommerens salater pyntet med lakserogn, urter og spire, dertil

cognac dressing med tomat og peberrod.

Helstegt oksemørbrad serveret med spinat timbale, røde spring løg og

små dampe majroer samt kraftig sky med rødvin.

Bagt kokostærte på mørdejsbund serveret med passions frugt creme, vanilje

iscreme samt salat af friske bær.

 

Forslag 6 Pris kr. 320,00

Porseret rødtungefile mousseline anrettet med hvide og grønne asparges,

fjorrejer og fleurons.

Helstegt oksefilet med ovnbagte tomater fyldt med ærte pure, bønner i bacon svøb

samt mini squasch hertil rødvins sky og kartoffel brød.

Chokolade pie med mynte og mandler serveret med jordbær kiwi salat, frisk sabyonne

creme samt orange parfait.

 

Forslag 7 Pris kr. 331,00

Fersk lakseroulade med citron røget laksemousse, anrettet på bund af asparges og rejer hertil

småbuketter af marineret grønsager og krydder grøn creme fraiche.

Helstegt dyrefilet fyldt med vildt fars serveret med ristede svampe, druer og cherry

tomat samt broccoli hertil cremet portvin sauce og små kartofler ristede i nødder

Creme brulle i toppe anrettet med let karamel creme, hjemme rørt vanille parfait

og frugt salat.

 

Forslag 8 Pris kr. 328,00

Helleflynderterrin med indlæg af laks, peberfrugt og plade tang, hertil ingefær

marineret krebsehaler og asparges creme.

Kalvemørbrad stegt med rosen peber anrettet med brisler og svampe, sommerens

grønsager og kalvesky med cognac.

Vanille isbombe med jordbær sorbet omkranset af appelsin skiver med pistacie,

pyntet med vanille skum og nougat drys.

 

Forslag 9 Pris kr. 296,00

Rødtunge og lakse bombe anrettet med dyb stegte rødspætte file, grønne asparges

og dild sauce.

Trøffel farseret perlehønebryst bagt i sommer salat hertil hassel nødde sauce

og sprøde grønsager.

Chokoladekage på makron bund belagt med fersken og brombær, hertil hyben

parfait og mynte creme.

 

Forslag 10 Pris kr. 302,00

Røget okse carpaccio med palmemarv, artiskokker, bambusskud og tomat concassè  

drysset med revet gouda ost, basilikum, hertil lunt brioche brød.

Svinemørbrad fyldt med vildt fars og svampe stegt med citron græs anrettet med

med selleri frites, nye kartofler og schallotteløg sauce.

Dessert tarlerken med et udvalg af huset deserter.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres der 3 slags af årstiden grøntsager og kartoffel, hvis de ikke indgår i teksten til menuen.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på de forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu