Juni

Forslag 1 Pris kr. 290,00

Dampet lakseørred fyldt med krydderurtefars anrettet på urte – spinat bund

hertil citruscreme og fjordrejer.

Rødvins braisseret kalkunbryst med simonekål, nye gulerødder og smørdampet

pumpkins hertil sauce jus og pom. persille.

Ananas bavarois på bisquit bund med indlæg af sukker syltede ribs hertil frugt

coulis og kiwi sorbet.

 

Forslag 2 Pris kr. 298,00

Menuiere stegt aborre anrettet på citron bagt ananasringe og spinat hertil 

tomatiseret vin blanc sauce , sprøde grønne asparges og krebsehaler.

”Sommer and” sprængt andebryst med 3 slags af sommerens fine grøntsager,

smetana sauce og små nye kartofler drysset ned persille.

Hindbær isrand pyntet med vanille iscreme i midten danske jordbær omkranset

af chokolade nøddeflager.

 

Forslag 3 Pris kr. 305,00

Hvidvins pocheret forelfilet serveret med store muslinger, rejer, caviarfyldte 

½ æg og friske asparges, alt anrettet på sprød iceberg salat med sauce ravigotte.

Dansk lammeryg stegt med persille serveret med lammecarbonader , smørristede

kartofler og lammesky.

Jordbær gelé tilsmagt champagne  anrettet på jordbær/blåbær salat med ristede

mandler hertil let råcreme med mynte.

 

Forslag 4 Pris kr. 323,00

Krebseterrine dampet i Rhinskvin serveret på bund af svampe og løg hertil 

jasminris, hummersauce og butterdejsbrød.

Rosa stegt kalvefilet med sauté af fennikel og blegselleri, broccolipure bagt i filodej

samt gulerødder og kalvesky smagt til med portvin.

Mandelkage fyldt med jordbærcreme og chokoladespåner overhældt med Grand Marnier

og serveret med vanilleparfait i chokoladeskål samt frisk frugt.

 

Forslag 5 Pris kr. 332,00

”Hummerrede” sprød parmasan rede fyldt med hummer og jomfruhummer, rejer 

vendt i sommerens salater pyntet med lakserogn, urter og spirer hertil cognac dressing

med tomat og peberrod.

Helstegt oksemørbrad med spinat timbale, røde springløg samt små dampede majroer

og kraftig sky med rødvin.

Bagt kokostærte med mørdejbund, passionsfrugt creme , vanilleiscreme og salat af friske bær.

 

Forslag 6 Pris kr. 320,00

Pocheret rødtungefilet mousseline, med hvide og grønne asparges, fjordrejer 

og fleurons.

Helstegt oksefilet med ovnbagte tomater fyldt med ærtepuré, bønner i bacon

samt mini squasch hertil rødvinssky og kartofler.

Chokolade pie med mynte og mandler serveret på jordbær/kiwi salat, frisk sabayonne

creme og orange parfait.

 

Forslag 7 Pris kr. 331,00

Roulade af fersk røget laks med letrøget laksemoussé på bund af friske asparges 

og rejer hertil små buketter af friske grøntsager med creme fraiche dressing og

krydderurter.

Helstegt dyrefilet med vildtfars anrettet med ristede svampe, druer , cherry tomater og broccoli

hertil cremet portvins sauce og små nødderistede kartofler.

Creme brullé i toppe anrettet på let karamelcreme, hjemme rørt vanilleparfait og

frugtsalat.

 

Forslag 8 Pris kr. 328,00

Helleflynderterrin med indlæg af laks, peberfrugt og pladetang hertil ingefær marinerede 

krebsehaler og aspargescreme.

Kalvemørbrad stegt med rosenpeber anrettet med brisler og svampe, sommerens

grøntsager og kalvesky med cognac.

Vanilleis bombe med jordbærsorbet omkranset af appelsin skiver med pistage,

vaniljeskum og nougatdrys som pynt.

 

Forslag 9 Pris kr. 296,00

Rødtunge/lakse bombe anrettet med dybstegt rødspættefilet hertil grønne asparges og 

dild sauce.

Trøffelfarseret perlehønebryst bagt i sommersalat anrettet med hasselnøddesauce og sprøde

grøntsager samt råstegte kartofler.

Chokoladekage på makron bund med fersken og brombær hertil hyben parfait

og mynte creme.

 

Forslag 10 Pris kr. 302,00

Røget oksecapaccio med palmemarv , artiskokker , bambusskud og tomat concasse 

hertil revet gorda ost, basillikum , pesto og lunt brioche brød.

Svinemørbrad fyldt med vildtfars og svampe stegt i citrongræs anrettet med

selleri frites , nye kartofler og skalotteløgsauce.

Dessert tallerken med et udvalg af frugt , kage , og is.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres der 3 slags af årstiden grøntsager og kartoffel, hvis de ikke indgår i teksten til menuen.

Aftales i fællesskab med dem.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på de forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu