Maj

Forslag 1 Pris kr. 292,00

Havtaske medallioner vendt i karrymel anrettet på karry stegte ananas ringe

med spinat, risbomber og karry sauce til smagt med chutney.

Bornholmsk unghane braiseret med rodfrugter og soltørret tomater

serveret med kraftig persille sky og smør dampet nye kartofler

Chokoladekage ”Marcel” med jordbær salat og orange parfait i nøddeskåle.

 

Forslag 2 Pris kr. 294,00

Kartoffel indbagt vagtelbryst anrettet på sprød salat med østerhatte, artiskokhjerter

og tomat concasse.

Let røget kalkunbryst med bacon ristede sukker ærter, hertil græsk agurk salat,

sauce jus og små asparges kartofler.

Kiwi-grapefrugt fromage anrettet med sprøde chokolade-mandel kurve fyldt

med frisk frugt og vanilie is creme.

 

Forslag 3 Pris kr. 326,00

Skaldyr vendt i hvidvins mousse anrettet i citron dampet ½ æbler hertil

friske grønne asparges og dild creme.

Helstegt kalvefilet med cremet morkel sauce hertil grønsags timballe,

springs oniens og marineret stegte aubergine.

Chokolademousse med frisk ingefær lagt sammen med mandel bunde

serveret med passionsfrugt parfait tilsmagt med muscat.

 

Forslag 4 Pris kr. 328,00

Lime marineret laks rullet om friske asparges med porre grønt anrettet

med asparges creme og lakserogn.

Oksemørbrad fyldt med brisler serveret med forårets sprøde grønsager,

nye kartofler samt sauce riscart.

Vanilje isbombe fyldt med bær sorbet omkranset af frisk frugt og

nødde vafler.

 

Forslag 5 Pris kr. 301,00

Laks og helleflynder terrin lagt i lag med friske asparges anrettet på

trøffel creme og fjorrejer.

Svinemørbrad farseret med perlehøne fars hertil ragout af porto bello

svampe, 2 slags grønsager og madeira sky.

Pistacierand med karamel serveret med mynte marineret jordbær

og vanilie is.

 

Forslag 6 Pris kr. 329,00

Dampet rødtungefileer med indbagte kæmpe rejer, urter stegt i sød

chilli og dild sauce.

Helstegt kalvemørbrad med peber sauce monteret med creme fraiche

hertil simonekål, 2 slags bønner og braiseret salat samt pommes chateau.

Citrontærte med 2 slags chokolade æg og kiwi salat hertil blød vanilie is

og hindbær pure.

 

Forslag 7 Pris kr. 321,00

Røget butterfisk (smørfisk) på bund af marineret spinat og fint skåret

peberfrugt hertil lun æggecreme i krystader.

Rødvins braiseret oksefilet med sauce espagnole hertil ovnbagt blegselleri,

små gullerødder og majs samt rå stegte kartofler i skiver.

Islagkage med nougat og hindbær parfait på nøddebund anrettet med

lime kogte dadler og mandler i vaffel skåle.

 

Forslag 8 Pris kr. 320,00

3 slags hjemme røget fisk anrettet på sprøde franske salater med dertil

hørene dressinger, små lakserogn toppe og asparges.

Sprængt lammeryg med muskat og spinat hertil hvidløgs bagte tomater,

dijon sauce med brøndkarse og nye kartofler vendt i frisk hakket persille.

Mocca isbombe med kaluha hertil små appelsin skaller fyldt

med sorbet og honning marineret abrikoser.

 

Forslag 9 Pris kr. 314,00

Hummer lasanje med kammuslinger og indbagte kina rejer, dampet spinat,

hummer sauce og persille frites.

Braiseret andebryst anrettet med spidskål souffle med spidskommen

hertil foie gras sauce, pommes rissolee samt broccoli.

Mango bavaroise med markroner serveret med salat af æbler, pærer, ananas

og rosiner marineret i armareto likør hertil kiwi sorbet i chokolade skåle.

 

Forslag 10 Pris kr. 331,00

Slethvar dampet i fume blanc på leje af champignon, urter og salat løg,

serveret med risbomber i nori tang og safran sauce.

Fyldt kalvefilet anrettet med røget kalvespidsbryst, ristede østerhatte,

farseret artiskokker samt tomatiseret kalvesky.

Appelsin fyldt med let frossen jordbær mousse og banan

anrettet med chokolade tarteletter med appelsin sorbet og jordbær pure.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres der 3 slags af årstidens grøntsager og kartoffel, hvis de ikke indgår i teksten til menuen.

Aftales i fællesskab med dem.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på e forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu