April

Forslag 1 pris kr. 235,00

Indbagt rødtungefilet med krebs og shikake svampe hertil let orange creme og

friske grønne asparges.

Helstegt kalvefilet med urter og braiseret nyrer hertil smør dampet pumpkins og estragon sauce

Nøddesouffle overtrukket med lys chokolade og karameliseret orange hertil rød grape

sorbet og kumquats kompot.

 

Forslag 2 pris kr. 322,00

Citrus røget helleflynder med kørvel creme anrettet på forårets salater med rejer,

kaviar og avokado creme.

Indbagt oksemørbrad med persille-selleri pure hertil gratineret spidskål, sukker ærter

samt kraftig rødvins sky.

Pandekager fyldt med likør creme hertil hjemme lavet vanilje parfait og abrikos creme.

 

Forslag 3 pris kr. 320,00

Skiver af laks marineret i ananas og salvie serveret med palmemarv, franske

salater og asparges creme.

Dansk lammeryg serveret med spæde grønsager, nye kartofler samt lammesky

med østerhatte.

Let frossen kokosparfait på mandel bund omkranset af papaya sorbet og frisk

frugt salat.

 

Forslag 4 pris kr. 296,00

Varm røget laks i egen ovn med estragon anrettet på sprød baby salater vendt i

vinaigrette med peberrods fløde og lakse rogn.

Sprængt kalkunbryst fyldt med hønse fars tilsmagt med rosmarin, hertil

rabarber kompot, asparges kartofler og purløgs creme.

Vanilje parfait rørt med knust chokolade fyldt i bombe form med orange

sorbet serveret med marineret frugt og sprøde vafler.

 

Forslag 5 pris kr. 332,00

Søtunge filet med trøffelmousse anrettet koldt på sprød wonder salat med

asparges, rejecreme i limeskal og løgrom.

Helstegt kalvemørbrad med salpicom af let røget svampe, brisler og perleløg,

hertil fin drue sauce tilsmagt med sauterne.

Chokolademousse lagt i lag med sprøde nøddebundeserveret passions

frugt parfait i chokolade skal  og mynte creme.

 

Forslag 6 pris kr. 319,00

Terrin af laks og havkat skåret i fine tern rørt med dijon sennep, krydderurter og

creme fraiche, serveret på pluk salat og hummer creme fraice.

Oksefilet med krølfedt anrettet med gullerods pure fyldt i squash, broccoli

buketter samt kraftig whisky sauce.

Honning-chokolade kage med fragilite bunde serveret med armagnac iscreme,

rabarber coulis og jordbær i karamel.

 

Forslag 7 pris kr. 332,00

Let sprængt andebryst fyldt med pistacie mousse anrettet med tranebær gele

jomfru hummerhaler og artiskok salat.

Kalve tournedos svøbt i pastami anrettet med aubergine-tomat timbale og

trøffel sky samt rå stegte kartofler med timian.

Orange isrand i chokolade serveret med melon salat og bær sorbet i mandel

kurve.

 

Forslag 8 pris kr. 328,00

½ hummer fyldt med kammuslinger, krebsehaler og fjordrejer vendt i hummer

mayonnaise hertil let citron creme.

Svinemørbrad ”gordon blue ” fyldt med grønsags pure og emmentaler hertil

løg sauteret haricots verts, persille dampet cherry tomat, indbagte blomkål samt

pom. Du Chef.

Dessert tallerken med kage, is, mousse og frugt efter ønske.

 

Forslag 9 pris kr. 338,00

Noilly prat dampet pighvarfilet farseret med 2 slags fiske fars anrettet på urte

bund med koriander hertil champagne sauce og ris pilaw.

Helstegt oksemørbrad med basilikum serveret med spinat souffle, 2 slags

sprøde grønsager samt nødde stegte rissolle.

Karamelrand med frisk frugt salat,vanilje parfait i chokolade skåle og karamel

sauce.

 

Forslag 10 pris kr. 299,00

Pocheret rødspættefilet anrettet med friske grønne asparges, orly bagte

blæksprutter, muslinger og fleurons hertil sauce moussiline med kørvel.

Farseret due med bacon serveret med braiseret gullerods bjælker, ærter franchise,

forårs løg og portvins sky samt pom. Pure med selleri.

½ cantalup melon fyldt med jordbær salat marineret i kirsch hertil

melon parfait og let nødde skum.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres der 3 slags af årstiden grøntsager og kartoffel, hvis de ikke indgår i teksten til menuen.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på de forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu