Marts

Forslag 1 pris kr. 291,00

Geddeterrin serveret med stenbidderrogn på leje af salater med urter og syrlig creme fraiche

med kørvel.

Rosa stegt kalvetyksteg med let brøndkarse creme, hertil persille bagte cherry tomater,

blomkål i buketter og pom. Røsti.

Hvid moccamousse på sprød pistacie bund, serveret med nøddeskum og frisk frugt.

 

Forslag 2 pris kr. 393,00

havkat svøbt i havørred dampet i safran bouillon, anrettet koldt med marineret baby

spinat og safran creme.

Sprængt kalkunbryst braiseret med citrus frugter, serveret med glaceret rødløg, små tykke ærter

samt asparges kartofler.

Nougatkage med hvid chokolade og kokos bund, serveret med rabarberkompot og

vanilje parfait.

 

Forslag 3 pris kr. 334,00

Lameller af torsk, rødfisk og laks bagt i form, serveret på sprøde urter, rejer og kammuslinger

hertil vin blanc sauce.

Kalvetournedos stegt i bacon svøb, anrettet med smør dampet grønne asparges, kålsouffle

med spidskommen, sesam stegte rissolee og kraftig kalvesky med perleløg.

Marensrede med kiwi-jordbær salat marineret i grand marnier, hertil sorbet af avokado og hvidvin

omkranset af jordbær pure.

 

Forslag 4 pris kr. 296,00

Indbagt skaldyr saute med hummer og rodfrugter, anrettet med indbagte blæksprutter ,

trøffel creme samt 2 slags fiskeæg.

Andebryst farseret med hønsemousse serveret med bønne saute, grønsager bagt i

rispapir og cognac sauce.

Kold rabarbersouffle omkranset af mandelis fyldt i chokolade skåle, hertil vanilie

skum og appelsinfiler

 

Forslag 5 pris kr. 322,00

Varm krebsesouffle fyldt med hvid fisk og trøffel serveret med orly bagte rødtungefiler

grønne asparges og krebse sauce.

Helstegt oksemørbrad farseret med svampe mousse anrettet med bacon sauteret sukker

ærter, kantarel sauce og ovnbagte kartoffel julienne.

Vanilie isbombe omkranset af brombær sorbet hertil frisk frugt og nougat fløde.

 

Forslag 6 pris kr. 318,00

Lakseroulade anrettet koldt, på sprød wonder salat hertil marineret blomkål, muslinger, oliven

pyntet med fersk røget laks og kaviar samt kørvel creme.

Oksefilet stegt på rodfrugt saute serveret med spinat souffle, gulerods flager og tomater

fyldt med majs hertil sauce marv og timian kartofler.

Friske figner marineret i vodka og solbær rom, anrettet på sprøde karamelbund let

pernod creme samt soft ice og blåbær drys.

 

Forslag 7 pris kr. 321,00

Søtunge paupiette dampet med røget laksetartar på leje af champignon, hakket løg og

rejer, hertil sandeltræ ris og ægte hollandaise.

Fyldt lammeryg med små bukketter af forårets grønsaget, rabarber kompot, agurkesalat

nye kartofler med persille og lammesky tilsmagt med sherry.

½ ananas fyldt med marineret frisk frugt salat, hertil fersken sauce og hjemme lavet

vanilje parfait.

 

Forslag 8 pris kr. 328,00

Pighvarfiler farseret med mørksej og trøffel garneret med rejer, krebsehaler og dild, hertil

ris dampet med svampe og hummer sauce.

Kalvefilet stegt med rosenmarin hertil ristede pastinak, druer og braiseret haricots verte

og madeira sky.

Hindbær isrand overtrukket med orange chokolade imidten fyldt med melon salat omkranset

af mørdejs bunde med kraftig chokolade trøffel.

 

Forslag 9 pris kr. 297,00

Let røget kalvemørbrad på salat med sprængt hummer brud, ristede pinjekerner, portvins druer og

atiskokhjerter hertil syltede tranebær og nødde creme fraiche.

Farseret kalkunbryst i sc. Jus med kantareller, braiseret julesalat og rå stegte porer-løg kartofler.

Orange chokoladekage på mandel bisquitbund serveret med parfait rørt med lyng honning

hertil abriskos pure og frisk frugt.

 

Forslag 10 pris kr. 300,00

Appelsin dampet helleflynder og røget sværfisk serveret på chifonade af spinat og skozenerrødder

hertil små reje bomber og asparges creme.

Fyldt svinemørbrad med kalvetunge, hønsefars og trøffel anrettet med kørvel sky tilsmagt med

pernod og sprøde grønsager samt pom. Pure.

Passionsfrugt fromage, serveret med pistacie fragiliteroulade med nougatcreme, hertil iscreme i

chokolade skåle og passionsfrugt salat.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres der 3 slags af årstiden grøntsager og kartoffel, hvis de ikke indgår i teksten til menuen.

Aftales i fællesskab med dem.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på de forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu