Februar

Forslag 1 pris kr. 326,00

Stenbider mousse på sprøde salater med aspargescreme tilsmagt med citron,

anrettet med ½æg fyldt med stenbider rogn og ½ tomater med dild gele.

Helstegt kalvefilet med saute af fuglelever og marksvampe og brisler, hertil

maderia sky , sprøde selleri frites samt årstidens grønsager.

Karamel kurv fyldt med hjemmelavet parfait og sorbet anrettet på likørcreme

og melon kugler.

 

Forslag 2 pris kr. 319,00

Røget lakseroulade med hummersmør, serveret på ruculasalat med lakserogn

og sc. verte.

Helstegt oksefilet med østerhatte sauce, ærtepure fyldt i ½ tomater, rodfrugt

saute og pom. du chef.

Rom fromage, anrettet på portvins marineret makron bund, pyntet med ribs gele

og vanilieskum.

 

Forslag 3 pris kr. 318,00

Dampet laks farseret med poulard mousse, anrettet på spinat med urter hertil

safran sauce og jasmin ris.

Lammefilet bagt med souflefars tilsmagt med hvidløg og krydder urter serveret

med lammesky og indbagt spinat tærte.

Islagkage i 3 lag med macipan kant hertil frisk frugt salat og sprøde mandelflan.

 

Forslag 4 pris kr. 334,00

Peber marineret oksemørbrad med krebsehaler, løgröm, parmasan, oliventern

serveret på artiskok/ tomat bund.

Helstegt dyrefilet, marineret i rødvin, serveret med braisseret bønner og rødvins

Sky.

Dessert tarlerken, med et udvalg af huset desserter og frisk frugt.

 

Forslag 5  pris kr. 325,00

Honning røget Havtaske røget i egen ovn, anrettet på vintersalat med tomatiseret

creme fraiche med hindbær vinagrete og lime frugt.

Let sprængt kalvemørbrad, anrettet med rosen peber sauce og urte saute

med rosenkål samt tranebær.

½ ananas fyldt med frisk frugt og bær, hertil rørt vanilie parfait og pistacie drys.

 

Forslag 6 pris kr. 292,00

Dampet rødspætte rullet om laksemousse med kammuslinger, hertil let skaldyr

sauce og 2 slags ris.

Kalkunbryst farseret med svampe, serveret med  cremet krydderurte sauce og

braiseret hovedsalat.

Let frossen grand marnier souffle, anrettet på sorbet i chokoladeskal hertil marineret frugt og

solbær coulis.

 

Forslag 7 pris kr. 273,00

Stenbiderrogn anrettet med creme fraiche , hakket rødløg og citron hertil

hummer bagte sprøde pandekager.

Lammekølle stegt med hvidløg, fyldt med kalvefars serveret med let moutarde

sauce og rosenkål souffle.

Pærer belle helene serveret med vanilie is og varm chokolade sauce.

 

Forslag 8 pris kr. 321,00

Rødtunge paupiette  farseret med skærissing, anrettet på baby spinat, hertil

champagne sauce monteret med caviar.

Helstegt oksemørbrad serveret med calvados sauce, smør sauteret endive salat

med æbler.

Kiwitærte. Mørdejs bunde med kransekage kant fyldes med orange fromage,

derpå kiwi, dekoreres  med skum og knust nouget.

 

Forslag 9 pris kr. 290,00

Dampet torskefilerer anrettet koldt på salat med orange marineret agurke både,

store muslinger gratineret i sabionecreme.

Gåselever fyldt perlehønebryst bagt i salat, serveret med abrikossauce og syltede

tranebær.

Chokoladekage med hvid og mørk chokolade lagt sammen med bisquitbunde

anrettet med frisk frugt og sorbet.

Forslag 10 pris kr. 305,00

Hvidvins pocheret rødtunge og laksefilet på spinat og urte bund, severet med

champagne og hummersauce hertil ørredrogn og ris.

Vildtsvinekam med trøffelsauce serveret med braiseret engelsk selleri, persilletomater

og kryderurtekartofler.

Tynde fragilitebunde lægges sammen med kirsebær creme og Sarah Bernard

creme, hertil æblesorbet i chokolade og mynte sirup.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres der 3 slags af årstiden grønsager og kartoffel, hvis de ikke indgår i teksten til menuen.

Aftales i fællesskab med dem.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på de forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu