Januar

Forslag 1 pris kr. 298,00

Røget Tun filet med porre a la creme, omkranset af salpicon af rejer, stenbiderrogn og tomat concasse.

Rosa stegt andebryst bigarade, serveret med karameliseret orange sauce, appelsin fileer

og smør ristede kartofler, hertil 3 slags af årstiden grønsager.

Kejserinderis bombe anrettet med hindbær gele, frisk frugt og abrikos sauce.

 

Forslag 2 pris kr. 324,00 

Lun torskesouffle fyldt med svampe a la creme med hummer brud anrettet med urtesky tilsmagt

med noilly prat og persille frites.

Helstegt kalvemørbrad serveret med bacon braiseret blegselleri og kraftig kalvesky samt selleri

Kartoffel.

Pærre-citron fromagerand med frisk ananas salat omkranset af vinterens sorbet i chokoladeskål.

 

Forslag 3 pris kr. 322,00

Skiver af røget hellefisk med caviar mousse, anrettet på baby spinat vendt i citron creme, hertil

gulerods julienne og kommens brød.

Salvie stegt kalvefilet med ristede svampe, smør sauteret bønner, indbagte blomkål og

trøffel sky samt smør ristede kartofler.

Mandelkage bagt med pærer, serveret med orange sorbet, nøddeskum og solbærpure.

 

Forslag 4 pris kr. 329,00

Butterdejs skal fyldt med braisseret duebryst i ragout af urter og svampe vendt i kørvel sky.

Hjortefilet stegt rosa, serveret med druekompot med tranebær, hertil vinterens grønsager

og kantarel creme.

Brombær isrand overhældt med hvid chokolade. I midten grand marnier marineret kiwi salat

samt cigaret russe.

 

Forslag 5 pris kr. 316,00

Skiver af ovnbagt laks med fars af hvid fisk indlagt i nori tang, anrettet på sprøde salater

hertil stenbiderrogn og orientalsk dressing.

Højrebs filet med krølfedt anrettet med saute af aubergine, squasch og cherry tomat, hertil

Krydderurte fyldte bagekartofler og østerhatte sauce.

Hasselnøddekage med grøn ahorn, serveret med melon salat og paradis æble sorbet fyldt

i egen skal.

 

Forslag 6 pris kr. 296,00

Rødtunge filet dampet i bombeform med pistacie rørt laksemouse, omkranset af orly stegte

petit fileer, urter i julienne hertil hummer sauce tilsmagt med cognac.

Fyldt fasan bryst stegt på leje af rodfrugter, serveret med broccoli buketter og sc. Jus

tilsmagt med ingefær.

Isroulade bisquit bunde serveret med hasselnødde kurve fyldt med sorbet og frisk frugt.

 

Forslag 7 pris kr. 271,00

Vildt postej med rå marineret dyrefilet, anrettet med ristede pinjekerner, trøffel og Demi-glace.

Persille fyldt lammekølle anrettet med mint gele i ½ æbler, jordskokke creme og

lammesky.

½ cantalup melon fyldt med kirsch kogt ananas toppet med nougat soft ice.

 

Forslag 8 pris kr. 320,00

Lakse symfoni. Kogt, røget og gravet, anrettet på spinat bund med spire, pyntet med

lakserogn , hertil 3 slags dressinger, og groft brød.

Oksemørbrad fyldt med kalvebacon og basilikum, hertil ærte-gullerods soufle, fyldte squasch

og madeira sky.

Hvid chokolademousse på fragilitebund overtrukket med karamel, hertil hindbær coulis og

pistacie is.

 

Forslag 9 pris kr. 289,00

Varm helleflynder terrin med jumfruhummer bagt i vinter kål, serveret med safran ris og Hummer sauce.

Perlehøne og poulard bryst bagt i net hertil braiseret skozenerrødder, bagte tomater og

Rosenkål samt fint skårne urter.

3 små nøddekurve fyldt med 3 slags is, toppet med vanilie skum og chokolade drys.

 

Forslag 10 pris kr. 299,00

Pocheret havtaske meddalioner belagt med krebse mousse, serveret med dampet champignon

kammuslinger og muslinge sauce.

Rådyr kølle fyldt med vildt fars anrettet med porre, perleløg og persillerod dampet i

balsamico hertil cognac sky med kantareler.

Chokolade kage på sprød bund severet med hindbær pure, frisk frugt og vanilie parfait.

 

Der serveres hjemmebagt brød til alle forretter.

Til alle hovedretter serveres der 3 slags af årstidens grøntsager og kartoffel, hvis de ikke indgår i teksten til menuen.

Aftales i fællesskab med dem.

De er selvfølgelig velkommen til at flytte rundt på de forskellige retter, hvis i ønsker en anden sammensætning.

Vinkort

A la carte

Gourmet-menu